Blogg

Göthberg får fem plus efter fantastisk vecka

Efter förra veckans innebandy i länet var det inte svårt att bestämma vem som skulle få fem plus.

+++++: Felix Göthberg, Vöikers

Vilken veckan! Först uttagen i U19-landslaget och sedan tre poäng, varav två mål, när Växjö Vipers slog Mullsjö. Inte illa av Vöikerstalangen. Mycket passande hade jag ett stort reportage om Felix i början av förra veckan. Ni som inte har läst texten hittar den på den här länken.

  ++++: Edin Omanovic, Växjö Vipers

  Gjort två riktigt bra insatser i målet när Eero Kosonen saknats och visat att det finns kvalitet att stoppa in när världsmästaren inte kan vara med. Ett positivt och viktigt besked för Växjö Vipers.

  +++: Ingelstads målproduktion efter nyår

  Ser ut att ha tagit förlusten innan jul- och nyårsuppehållet mot Carlscrona på rätt sätt. Sina tre inledande matcher på nya året har alla slutat med seger. Och Ingelstad öser in mål. 15 stycken mot Hovmantorp, 11 mot Gantesbo och så 7 senast mot Rottne. 104-51 i mållskillnad efter 13 matcher är fina siffror av division 3 östras serieledare.

  ++: Therese Bengtsson, Växjö UGIF

  26-åringen satte fyra mål när Östra SK Jönköping B besegrades med 6-3 på bortaplan. Växjölaget ligger därmed tvåa i division 2 västra. Upp till suveräna Ljungby IK är det dock hela åtta poäng.

  + Markus Jovic, Visby

  Den 25-årige forwarden från Växjö fortsätter att leverera i Visby. När laget slog Alingsås med 13-7 satte Jovic tre mål och spelade fram till ett. Så här långt har det blivit 31-poäng på 16 matcher för den förre Vipersspelaren. Visby ligger sexa i allsvenskan södra som toppas av Jönköping. Tvåa ligger Kalmarsund.